Det här kan du betta på

Om du funderar på att testa betting finns det massor du kan betta på som du snart kommer att se, men först ska vi titta lite närmare på fotbollsbetting som är en mycket populär sorts betting.

Fotbollsbetting

Det finns massor av fotbollsligor du kan betta på om du bettar online, till exempel allsvenskan, engelska ligan, spanska ligan, italienska ligan, tyska ligan samt på en massa andra ligor i Sydamerika, Asien, Afrika och Nordamerika. Ja, utbudet av fotbollsbetting är enormt. När du väl har bestämt dig för vilken fotbollsmatch du ska betta på kan du till exempel betta på:

 • Vinnande fotbollslag. Att betta på vinnande lag är den klassiska formen av fotbollsbetting. Om du bettar på vinnande lag får du sällan några skyhöga odds men om du bettar på flera matcher i ett och samma bet kan det ge dig riktigt fina odds.
 • Antal mål. När du bettar på hur många mål lagen i en match kommer att göra kan du få riktigt schyssta odds eftersom det är relativt svårt att träffa rätt. Om du bettar på målresultat i flera matcher kan oddsen bli skyhöga.
 • Matchens första och sista mål. Du kan betta på vilket spelare som gör fotbollsmatchens första och/eller sista mål, vilket kan ge dig riktigt bra odds om fotbollslagen inte har en stjärnspelare som brukar öppna eller avsluta matchen.
 • Gula kort. Om du tror att en fotbollsspelare är lite ur balans och därför har blivit lite av en bråkstake kanske du kan betta på att den spelaren kommer att få ett gult kort. Om du följer matcherna riktigt noggrant och är observant kanske du även kan betta på en spelare som verkar stabil men som du tror kommer att visas ut, det kan ge riktigt bra odds.

Sportsbetting

Nu ska vi på bettingbonusar.net ge dig några exempel på vad du kan betta på för sporter förutom fotboll.

 • Ishockey. Det är mycket populärt att betta på Ishockey i Sverige, i delar av Europa, i norra USA och inte minst i Canada. Om du gillar ishockey kan du göra bet som liknar de bet du kan göra när du bettar på fotboll. Här hittar du betting odds på SHL!
 • Hästsport. I Sverige, USA och England älskar man att betta på hästsporter. I USA och England föredrar man Galopp och i Sverige trav. När du bettar på hästar kan du till exempel betta på vinnare, förlorare, placering och självklart kan du även betta på flera lopp i samma bet.
 • Amerikanska favoritsporter. Du kan betta på typiska amerikanska sporter som amerikansk fotboll, basket och baseboll.
 • Andra populära sporter. Du kan även betta på tennis, vintersporter, friidrott, motorsporter, hundkapplöpningar, golf, UFC och många andra sporter. Det finns knappt en sportgren du inte kan betta på.

 Annan betting

När man bettar online behöver man inte betta på just sport eftersom bettingsajterna är otroligt uppfinningsrika när det gäller betting. Du kan till exempel betta på:

 • Vädret. Ja, du kan betta på hur vädret blir om några dagar på en viss plats.
 • Kändisar. Du kan betta på vilken kändis som kommer att gifta sig eller skilja sig och när detta kommer att ske. Du kan även betta på kändisarnas graviditeter (det vill säga på när barnet kommer att födas) och vem som kommer att vinna nästa Oscar.
 • Musiktävlingar. De vanligaste musiktävlingarna vi svenskar bettar på är Melodifestivalen inklusive alla deltävlingar, Eurovision Song Contest och Idol.